
Recipe Ingredients English
- 0,4l FishStock + 0,2l white wine + 0,2l green beans cooking liquid
- Pinch of saffron
- 5 Tiger shrimps
- 250g Green Beans
- 1 Large Tomato
- 3 chopped garlic cloves + 3 peeled cloves of garlic
- 3 diced Shallots + 2 peeled shallots
- 250g Fidevà (Spanish very fine pasta)
- Olive Oil
- 1 Table spoon Smoked Paprika powder
- Few turns of Hot Salt Premier Cru
- To garnish Lemon or lime zest and some parsley
Cooking instructions English:
Recept Ingrediënten Nederlands:
- 0,4l Vis Fumet + 0,2l Witte Wijn + 0,2l kookvocht van boontjes
- Plukje Saffraan
- 5 Gambas ongepeld
- 250g groene sperziebonen
- 1 grote tomaat ±280g.
- 3 tenen look fijngesnipperd+ 3 gepelde tenen look
- 3 Sjalotten in blokjes versneden + 2 gepelde sjalotten
- 250g Fidevà (Spaanse pasta)
- Olijf olie
- 15g Gerookt Paprika Poeder
- Hilko Hot Salt naar believen
- Om te garneren zest van citroen of limoen en wat peterselie
Bereiding instructies Nederlands: